O Bölgede Sıcaklar 9 Derece Düşüyor

Yaz mevsiminin sonu geliyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre Marmara Bölgesinde yarından itibaren hava sıcakları 9 derece birde düşecek. İşte detaylar

O Bölgede Sıcaklar 9 Derece Düşüyor

Marmara'da Sıcaklar 9 Derece Düşüyor

Yaz mevsiminin sonu geliyor ve havalar yavaş yavaş soğumaya başlıyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre Marmara Bölgesinde yarından itibaren hava sıcakları 9 derece birde düşecek. Edinilen bilgilere göre hava sıcaklıkları yarından itibaren Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyinden başlayarak kademeli düşecek ve haftanın ortasından itibaren yağışlı hava yurt genelinde etkili olacak. 

Sıcakları mevsim normallerinin altına düşecek

Yağışların tüm yurtta etkisini artırmasıyla birlikte hava sıcaklarının hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin altına gerileyeceği bildirildi.Yurdun kuzey kesimlerinde hafta ortasında etkili olacak yağışlı ve serin havanın gelecek haftanın başına kadar devam edeceği,hava sıcaklığının ise kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 4 ila 9 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan meteoroloji ani sıcaklık değişimleri ve yağışların etkisiyle oluşabilecek olumsuzluklar için vatandaşları uyardı.