Nisa Bebekten Üzen Haber: Durumu Kötüleşti

Geçtiğimiz gün Türkiye gündemine gelen isa bebekten kötü haber geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre durumu kötüleşen Nisa bebeğin yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Nisa Bebekten Üzen Haber: Durumu Kötüleşti

OLAY GEÇEN HAFTA YAŞANDI

Geçtiğimiz 29 Mart 2022 Salı günü meydana gelen olayda İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu bünyesinde Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışmakta olan Büşra Durmaz, İstanbul'un Pendik İlçesi'nde boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti. İhbara giden genç ATT, orada bir kız çocuğunun ağladığını ve aç olduğunu fark etti. Bebeği orada emziren genç ATT, 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi.

Nisa Mihriban adı verilen bebek sağlık kontrolüne alındı ve daha sonra Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne teslim edildi.

DURUMU KÖTÜLEŞTİ

Edinilen bilgilere göre küçük kızın durumunun ağırlaştığı ve kötüye gittiği öğrenildi. Nisa Mihriban bebek bunun üzerine hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesine alınarak burada tedavisine devam edildi.

BİYOLOJİK ANNESİ YAKALANDI

Olay sonrası polis ekipleri harekete geçmiş ve geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 60'tan fazla güvenlik kamerası görüntüleri didik didik edildi ve adının Ebru S olduğu öğrenilen kadının bebeği bırakıp gittiği tespit edildi. Kadının metroya Maltepe Huzurevi durağından bindiği ve Pendik durağında indiğini tespit etti. Daha sonra taksiye binen kadının bebeği Kayapınar Mahallesi 'nde bıraktığı tespit edildi. Bunun üzerine incelemeyi derinleştiren polis ekipleri ve kadının adresini tespit etti.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Polis plakadan otomobili tespit etti ve Gebze'deki şoför M.D.'ye ulaşıldı. M.D. ifadesinde Ebru S ile Pendik sahilde cinsel ilişkiye girdiğini ve sonra onu evine bıraktığını söyledi.

Polis ekipleri daha sonra harekete geçti ve Ebru S. isimli kadını dün 15.00 sularında yakaladı. "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Terk" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan kadının işlemleri emniyette sürüyor.

Söz konusu olay Türkiye genelinde büyük tepki çekerken , küçük kızı arazide bulup ona süt anneliği yapan genç ATT Büşra Durmaz büyük takdir topladı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.