Müge Anlı Milletvekili Adayı mı Oluyor?

Seçim günü için geri sayım başlamışken sosyal medyada ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ekran yüzü Müge Anlı'nın AK Parti'den milletvekili adayı olacağı iddia edildi.

Müge Anlı Milletvekili Adayı mı Oluyor?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, geniş hayran kitlesine hitap ediyor. Zaman zaman gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken Müge Anlı'nın siyasete atılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Başarılı televizyoncu Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekili aday adayı olması için teklif götürüldüğü ileri sürülürken yoğun bir iş temposu bulunan ünlü ismin ise bu teklifi düşünmek için zaman istediği iddia edildi.

Canlı yayında konuyla ilgili iddialara açıklık getiren Anlı,iddiayı yalanladı. Anlı "Böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk sabuk haberler yapmayın. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım" dedi.

Bugünkü canlı yayında hakkındaki adaylık iddiasına açıklık getiren Müge Anlı, şunları söyledi: "Milletvekilliği teklifi gelmiş bana AK Parti'den. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş. Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç!" dedi.

Anlı şunları ekledi: "Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk sabuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok. 2,5'a aday maday olmam ben. En az 25-30 yapın da şanımız yürüsün."