Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Açıklaması Geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması geldi. Akbaşoğlu, Temmuz ayı itibariyle maaşlarına zamlanacağını duyurdu.

Memur ve Emekli Maaşlarına Zam Açıklaması Geldi

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı hükümet kanadından gelen maaşlara zam açıklamasında. İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son yapılan kabine toplantısın sonrasında yapmış olduğu açıklamada memur ve emekli maaşlarına zam için Temmuz ayını işaret etmişti. 

Erdoğan'ın bu açıklamasından hükümet kanadından peş peşe memur ve emekli maaşlarına zam açıklamaları gelmeye başladı. Son AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan memur ve emekli maaşlarına zam açıklaması geldi.

Temmuz ayı itibariyle maaşlara zam var

Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün artırılmasına ilişkin düzenlemenin Temmuz ayında yapılacağını açıkladı. Öte yandan Akbaşoğlu, memurların merakla beklediği bir diğer konu olan 3600 ek gösterge ile ilgili olarak ise düzenlemelerde sona gelindiğini ve Temmuz ayına kadar 3600 ek gösterge yasal düzenlemesinin tamamlanacağını aktardı.