Mahkumların Beklediği Açık Cezaevi İzinleri Uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "31 Mayısta sona eren açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini, 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıyoruz." dedi.

Mahkumların Beklediği Açık Cezaevi İzinleri Uzatıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında , Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen kabine toplantısının sona ermesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçti ve kabinede alınan kararları kamuoyuna açıkladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Son kabine sonrası kritik görüşmeler yaptık. Kabinenin ertesi günü Danıştay'ın kuruluş yıldönümü vesilesi ile adalet mensupları ile bir raya geldik. Aynı gün Kazakistan Cumhurbaşkanını misafir ettik. 

Engelliler haftası vesilesi ile 12 Mayıs'ta düzenlenen programda engelli gençlerimizle buluştuk. 13 Mayıs'ta üstad Necip Fazıl Kısakürek'i andık. Aynı gün Katar Emirini misafir ettik. Daha sonra deniz üzerine inşa edilmiş havalimanını Rize Artvin'e kazandırdık. 

Salı günü BAE eski halifesin vefatı sebebiyle bu ülkeye bir taziyeye bulunduk. 

Açık cezaevindeki hükümlülerinin 31 Mayıs'ta sona eren izinleri ile ilgili yeni değerlendirme yaptık.Buna göre açık cezaevi izinleri 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatılacak.