Maaşlarına Yapılan Zammı Davul Zurna İle Kutladılar

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye işçileri maaşlarına yapılan yüzde 80 zam çoşkusunu davul ve zurna çalarak kutladı.

Maaşlarına Yapılan Zammı Davul Zurna İle Kutladılar

Toplu İş sözleşmesi için Safranbolu Belediyesi ile Belediye İş Sendikası bir araya geldi. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Elif Köse, Sendika Şube Başkanı Tarık Düzyer, yetkililer ve belediye çalışanları katıldı.

Tören sırasında atılan imzalarla belediye işçilerine yüzde 80 civarında zam yapıldı. Yapılan anlaşma ile belediyede en düşük işçi maaşı, 7 bin 400 TL olacak. İmzaların atılmasının ardından belediye işçileri, verilen zammı davul zurna eşliğinde kutladı.

Belediye şartlarında verebilecek en iyi zam oranını verdiklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşulların farkındayız. Enflasyon oranı çok yüksek. Aslında verdiğimiz rakamlarında sizler için yeterli olmadığının farkındayım. İnanın belediyenin koşulları iyi olsa çok daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorum. Şu verdiğimizle bir yaranıza merhem olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.