Kaymakamlıktan Tepki Çeken 19 Mayıs Paylaşımı Hatası!

Eskişehir'in Seyitgazi İlçe Kaymakamlığı'na ait sosyal medya hesaplarından yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında yapılan hata sosyal medyada tepki çekti.

Kaymakamlıktan Tepki Çeken 19 Mayıs Paylaşımı Hatası!

Seyitgazi İlçe Kaymakamlığı'na ait sosyal medya yayınlanan mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin 2 yerde yanlış yazılması sosyal medya kullanıcıların gözünden kaçmadı. Paylaşımdaki hata kullanıcılar tarafından oldukça tepki çekti.

Kaymakamlığın resmi sosyal medya hesaplarından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için yayımlanan mesajda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün adının doğru yazılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Kaymakamlığın paylaştığı mesajda sadece Atatürk isminde hata yapılmış olması ve kutlama mesajında üç yerde geçen Atatürk'ün isminin ikisinin yanlış yazılması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Kutlama mesajında Atatürk'ün ismi girişte 'Atatark' olarak yazılırken, mesajın son bölümünde ise 'Atakürk' olarak yazıldı.

Yapılan hata nedeniyle Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak da tepkilerden nasibini aldı. Yaklaşık bir saat yayında kalan hatalı kutlama mesajı, gelen tepkiler üzerine düzeltilerek yeniden paylaşıldı.