Fatih Portakal, Yeni Kanalını ve Yayın Saatini Duyurdu 

10 yıl boyunca FOX TV ekranlarında Ana Haberleri sunmasının sonrasında ani bir kararla televizyon ekranlarından uzak durmayı tercih eden Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yeni adresini duyurdu. Portakal, YouTube üzerinden yayın yapacağını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Fatih Portakal, Yeni Kanalını ve Yayın Saatini Duyurdu 

Gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yeni adresinin neresi olduğunu açıkladı. Portakal, yapmış olduğu açıklamada; ‘Kendimin patronu olmak her zaman tercih nedenim’ ifadesini kullanarak yeni kanalını ve yayın saatini açıkladı.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan eski Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, bundan böyle dijital platformlar üzerinden yayın yapacağını diyordu.

Türkiye'nin en çok sevilen ve beğenilen Ana Haber sunucuları arasında yer alan Fatih portakal, ‘Fatih Portakal TV' Platformu üzerinden içerik üreteceğini dile getirdi. 

3 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren 11.30'da hafta içi her gün 'Sözün Özüyle’  sizlerin karşısında olacağım. Türkiye'yi ve dünyayı sizlerle anlamaya ve anlamlandırmaya çalışacağım. Daha özgür bir ortamda paylaşımlar gerçekleştireceğiz. Diğer taraftan benden başka insanlar da olacak ve içerik üretecekler.’

Dedi.