Eskişehir'de Baba ve Oğulları, Ev Basıp Akrabalarını Katletti

Eskişehir’de akrabalarının evini basan baba ve iki oğlu, Polat Gezgin ve Volkan Şener’i pompalı tüfekle öldürdü. Olay yerinden uzaklaşan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlılarından Beytocan A. ‘Cinayet falan işlemedim, onlar dayımın oğlu benim' dedi.

Eskişehir'de Baba ve Oğulları, Ev Basıp Akrabalarını Katletti

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde ikamet eden 50 yaşındaki İsmail A, oğulları 22 yaşındaki Baran A. ile Beytocan A. Yeşiltepe Mahallesi'nde 8892. sokak üzerinde ikamet eden Volkan Şener ile Polat Gezgin’in evine gittiler. İki taraf arasında belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

İkisi De Öldü

Evde oluşan arbede de İsmail A. ile oğulları Baran ve Beytocan A., pompalı tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Polat Gezgin ile Volkan Şener ağır yaralandı. Şüpheliler, olay yerinden kaçıp uzaklaşırken ihbar üzerine sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen Şener, ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne, Gezgin ise yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Doktorların bütün müdahalesine rağmen Şener ile Polat kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Cinayet Falan İşlemedim

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nin yanı sıra aynı zamanda çevik kuvvet ile özel harekat ekipleri, şüphelileri yakalamak amacıyla Zafer, Kumlbel ile Kuyubaşı mahallelerinde geniş kapsamlı araştırma yaptı.

Şüpheliler, yaşanan takibin sonrasında yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen katil zanlılarından Beytocan A. ‘cinayet falan işlemedim, onlar dayımın oğlu benim’ dedi.


İşlemlerinin ardından 3 şüpheli ifadelerinin alınması amacıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.