Cumhur Başkanı Erdoğan, CHP’nin Başörtüsü Oyununa Gelmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ak Parti kadın kolları ile MKYK ile İl Başkanları toplantısında bazı konuşmalarda bulundu. Ak Parti Türk siyasi hayatına girdiği günden bu yana çok yaygın ve etkin kadın teşkilatlarını kurdu. Genel merkezden sandık kurullarına kadar bütün kademelerde kadınlara en fazla yer veren parti olma özelliğini taşımaktadır. Dünya genelinde bulunan birçok siyasi partiler, AK Partinin kadın teşkilatlanmasını örnek almaya devam etmektedir.

Cumhur Başkanı Erdoğan, CHP’nin Başörtüsü Oyununa Gelmeyin

İki terörist kadını kimler istismar etmektedirler? Malum, parlamentoda yer alan parti. Adı parti fakat dikkat ediniz ki, terörist olarak kullandığı iki kadın kendilerini patlatmaktadır dedi. Başörtüsü nedeniyle polis copları ile üniversite kapılarından geri çevrildi. Kızlarımızın okul kapılarında neler yaşadıklarını iyi biliriz açıklaması yapıldı. Şimdi ise CHP ne yapmaktadır? Sembolik olarak her zaman yaptığını yaparak başörtüsünü istismar etmektedir.

Birkaç tane başörtülü bulup yakalarına CHP rozeti takıyorlar. CHP bu hareketi ile biz sizinle beraberiz açıklamasında oluyorlar. Bu gibi durumlara asla inanmayın. Bu oyunlara inanmayın açıklamalarını yapmış oldu Cumhurbaşkanı.