Bayram Tatili 9 gün mü ?

Mübarek Ramazan Ayının bitişiyle birlikte kutlanacak olan Ramazan Bayramı heyecanla bekleniyor. 2 Mayıs günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar Bayram Tatili 9 gün mü ? sorularının cevaplarını da aramaya başladı. Peki Ramazan bayramı tatili 9 gün mü ? Tatil ne zaman başlıyor. İşte detaylar

Bayram Tatili 9 gün mü ?

Müslüman aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan Bayramı adım adım yaklaşıyor. 2 Nisan Cumartesi günü başlayan Ramazan ayı 1 Mayıs tarihi itibariyle sona erecek ve milyonlarca Müslüman 2 Mayıs günü Ramazan Bayramını büyük bir sevinç ile kutlayacak.

Öte yandan Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar Bayram Tatili 9 gün mü ? sorularının cevaplarını da aramaya başladı. Peki Ramazan bayramı tatili 9 gün mü ? Tatil  ne zaman başlıyor.

Bayram Tatili 9 gün mü ?

Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi günü kutlanacak. Bu sebepler 2-3 ve 4 Mayıs Çarşamba günleri kamu kurumlarında çalışan tüm çalışanlar resmi tatilde olacak. Bayram tatilinin 9 gün olabilmesi için 5 – 6 Mayıs günlerinin resmi tatil ilan edilmesi gerekiyor. Şu an için hükümet kanadından Bayram tatilinin 9 gün olduğuna dair resmi bir açıklama yok.

Tatil ne zaman başlıyor?

Arefe gününün 1 Mayıs Pazar hafta sonuna gelmesiyle birlikte aslında tüm çalışanlar için Ramazan Bayramı tatili 30 Nisan Cumartesi günü başlamış oluyor.