Aksaray'da Eşini Bıçaklayıp Çocuklarını Balkondan Attı!

Aksaray'da Afgan uyruklu M.H.S. eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, ardından biri 4 diğeri 3 yaşında olan çocuklarını balkondan attı. Anne ve 2 çocuğu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Aksaray'da Eşini Bıçaklayıp Çocuklarını Balkondan Attı!

Aksaray’a bağlı Dere Mahallesi Belediye Caddesi’nde, Afgan uyruklu M.H.S. (35), 25 yaşındaki eşi Gol Bibi S.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra çocuklarına saldırdı.

Gözü dönen baba M.H.S., 4 yaşındaki kızı Meryem S. ile 3 yaşında Merveh S.’yi balkondan attı, ardından kendi atladı.

Bölgeye ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. AA’nın haberine göre; Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, M.H.S.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
“Bu eve misafir olarak gelmiş”
Olaya yönelik açıklama yapan kahvehane işletmecisi Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler.”dedi.