20 Eylül 2022 Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı

Süper Loto çekilişini saat 21:30'dan itibaren Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Çekiliş sonrasında sonuçlar ise belli olduktan hemen sonra sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

20 Eylül 2022 Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı

Süper Loto Oynamanın Kuralları Nelerdir?

1 ile 60 sayı arasında 6 tane sayının bilinmesine yönelik bir oyun olan Süper Loto'da en az 2 ve en çok ise 6 tane sayıyı doğru tahmin etmek suretiyle farklı miktarlarda ikramiye kazanılması mümkündür. Kazanma oranı ise oynanan kolon ve bilinen numara tanesine göre değişiklik gösteriyor. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabilecekleri gibi diğer taraftan sayıları doğrudan bayiye söylemek suretiyle ya da terminalden rastgele sayı seçmek suretiyle de Süper Loto oynanabiliyor. 18 yaşından büyük gündüz herkesin oynayabileceği Süper Loto'da her koronun fiyatı ise 3 TL’ dir.

Bütün Süper Loto Çekilişleri Canlı Yayınlanıyor

Şisaş Şans’ın son teknolojiyi kullanmak suretiyle geliştirilen teknik arı yapı ile noter huzurunda gerçekleştirmiş olduğu çekilişler canlı bir şekilde yayınlanmaya devam ediliyor.


Dünya piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleri ile geliştirilen ve Şans Merkezi adı verilen çekiliş stüdyosunda organize edilen çekilişler, https://millipiyangoonline.com internet sayfası üzerinden canlı bir şekilde yayınlanıyor ve isteyen herkes bu çekilişe katılım sağlayabiliyor.