Vakıfbank'ın 0.98 Faiz ile Konut Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın %0.98 faiz oranı ile başlattığı SarıPanjur Konut kredisi kampanyası devam ediyor. Vakıfbank'ın anlaşmalı olduğu firmalar aracılığı ile gerçekleşecek yeni konut alımlarında yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vade ile 1 milyon 500 bin TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunan sarı panjur kampanyası devam ediyor.

Vakıfbank'ın 0.98 Faiz ile Konut Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın 0.98 Faiz ile Konut Kredisi Kampanyası Sürüyor

Vakıfbank'ın %0.98 faiz oranı ile başlattığı SarıPanjur Konut kredisi kampanyası devam ediyor. Vakıfbank'ın anlaşmalı olduğu firmalar aracılığı ile gerçekleşecek yeni konut alımlarında yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vade ile 1 milyon 500 bin TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunan sarı panjur kampanyası devam ediyor. İlgili kredi kampanyasına dahil olmak isteyen ya da kampanya hakkında detaylı bilgiye erişmek isteyen vatandaşlar https://www.vakifbank.com.tr/098-faiz-orani-ile-saripanjur-konut-kredisi-kampanyasi.aspx?pageID=2676 adresinden konut kredisi kampanyasının detaylarına erişim sağlayabiliyor.

Vakıfbank'ın Enflasyona Endeksli Sarıpanjur Konut Kredisi Kampanyası da Devam Ediyor

Vakıfbank tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan Enflasyona endeksli Sarıpanjır konut kredisinin özellikleri, "Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi kampanyasında değişken faiz uygulanacak olup kredi, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan en güncel TÜFE yıllık yüzde değişim oranına Banka marj oranı eklenerek hesaplanan faiz oranı ile kullandırılacaktır.Faiz oranı değişim periyodu 3, 6 veya 12 ay seçilebilecektir.Kredi faiziniz bulunulan aydan bir önceki ayda TÜİK tarafından açıklanan TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) yıllık yüzde değişim oranına Banka marj oranı eklenerek belirlenecek ve her değişim döneminde bu işlem tekrarlanacaktır.Krediniz 120 aya kadar vadelendirilebilecektir.Kredi taksitlerinizi sadece aylık eşit taksitli olarak ödeyebilirsiniz.Kredi vadesi boyunca faiz oranınız, sözleşmede belirtilen azami faiz oranını aşmayacaktır.Taksitin bir kısmının veya tamamının vadesinden önce ödenmesi halinde erken ödeme tazminatı alınmayacaktır." olarak açıklandı. Kampanya hakkında detaylı bilgilendirme Vakıfbank şubelerinde, internet sayfasında ve mobil uygualamalarında yer alıyor

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA