En Uygun Konut Kredisi Veren Banka! Konut Kredisi Faiz Oranları ve Vade Seçenekleri

En uygun kredi veren bankalar belli oldu. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank, TEB, Türkiye İş Bankası konut kredisi kampanyalarını art arda duyurdu. İlgili bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlar, konut kredisi faiz oranları ve vade seçeneklerini araştırmaya başladı. Bu haberimizde siz değerli ziyaretçilerimiz için en uygun kredi imkanı sağlayan bankaları derledik. İşte En düşük faiz oranı ile konut kredisi veren bankalar ve vade seçenekleri...

En Uygun Konut Kredisi Veren Banka! Konut Kredisi Faiz Oranları ve Vade Seçenekleri

UYGUN KREDİ VEREN BANKALARIN LİSTESİ

Kamu Bankalarının konut kredisi kampanyalarının ardından özel sektörden de sıfır ve ikinci el konut kredisi kampanyaları duyurulmaya başlandı. Kamu bankaları kadar düşük faiz seçeneği sunulmasa da alternatif konut kredisi kampanyalarına da yoğun ilgi devam ediyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan art arda gelen konut kredisi kampanyalarıyla vatandaşlar 180 ay vade ve 0.64 faiz oranıyla konut kredisi çekebiliyorlar.

Konut kredisi vade seçenekleri ve faiz oranları

ING Bank'ın konut kredisi kampanyasında faiz oranı 0.79 olarak belirlenirken ilgili kampanyada 120 ay vade seçeneği göze çarpıyor. AKBANK da konut kredisi kampanyası duyurdu. AKBANK'ın resmi sayfasından yapılan açıklamada AKBANK konut kredisi için 0.85 faiz oranının belirlendiği en yüksek 120 ay vade seçeneği getirildiği kaydedildi. Garanti BBVA kiracıya Mortgage uygulamasında 3 ay ile 240 ay vade seçenekleriyle 0.86 faiz oranı belirlenerek kredi kullandırılabiliyor. TEB konut kredisi faiz oranında ise 1.10 faiz göze çarparken, 3 ay ile 120 ay arasında vade seçenekleri görülüyor. Konut kredisi kampanyalarıyla ilgili detaylı bilgilendirmeye ilgili bankaların resmi sayfalarından erişim sağlanabiliyor.