Emekliye tek sefere mahsus 18.000 TL nakit! O banka promosyon ateşini yaktı

Bankaların maaş promosyonlarından yararlanmak isteyen emekliler bankaların ne kadar TL teklif ettiğini merak ediyor. ING, üzerinde en çok çalışılan ve araştırılan özel bankalardan biridir. Peki Mayıs 2024'te ING emeklilik promosyonunun maliyeti ne kadar? Bu makalemizde ING'nin emeklilik promosyonu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz..

Emekliye tek sefere mahsus 18.000 TL nakit! O banka promosyon ateşini yaktı

Milyonlarca emekli vatandaş, son aylarda en büyük promosyon ödemelerini talep etmeye başladılar. Bankaların maaş zammından yararlanmak isteyen emekliler hangi banka ne kadar promosyon veriyor, onu araştırıyor.

Emeklilik promosyonları hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından sunulmaktadır. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte bankalar arası promosyonlar yoğunlaştı. Kamu bankaları emeklilere 8.000 TL ila 12.000 TL arası promosyon verirken, özel bankalarda bu rakamların farklı olduğu görüldü. Bu özel bankalardan biri de ING olurken, ING, üzerinde en çok çalışılan ve araştırılan banka oldu.

ING EMEKLİ PROMOSYONU 2024

Emekliye tek sefere mahsus 18.000 TL nakit

mekliler, kuruma gitmeden e-Devlet Sistemi üzerinden emekli maaşlarını ING'ye aktarabiliyor. Maaş transferi acenteler ve ING Mobil uygulaması üzerinden de yapılabilmektedir.

ING emekli promosyonlarından yeni emekliler ile birlikte EYT ile emekli olanlar da yararlanabiliyor. SSK ve Bağkur'dan yeni emekli olduysanız eDevlet veya SGK'nın talimatı doğrultusunda doldurduğunuz Tahsis Talep ve Taahhütname belgelerinde bankacılık tercihinizin ING olarak belirtilmesi gerekmektedir.

Emekli Sandığı'ndan emekli olmak isteyen bireylerin, çalıştıkları kuruma yapacakları emeklilik başvurusunda seçtikleri bankayı “ING” olarak belirtmeleri gerekmektedir.

ING tarafından SGK emekli maaşınızı (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) ING'ye devredenler için; Maaşınıza bağlı olarak hiçbir ek koşula gerek kalmaksızın 15.000 Türk Lirasına kadar nakit avans imkânı sağlanacaktır.

Ayrıca otomatik fatura talimatında 3.000 TL'ye varan ek nakit promosyonundan yararlanabilir, toplam 18.000 TL nakit promosyondan yararlanabilirsiniz. Bu kapsamda 1 aylık toplam aylık geliriniz/tutarınız;

- 10 bin liraya kadar 6.250 TL (10 bin lira hariç),

- 10 bin liradan 15 bin liraya kadar 10 bin lira (15 bin lira hariç),

- 15.000 lira ile 20.000 lira arası 12.500 TL (20.000 lira hariç),

- Tutar 20.000 lira ve üzeri ise 15.000 lira nakit promosyondan yararlanacaksınız.

ING emeklilik promosyon kampanyasının 1-31 Mayıs tarihleri ​​arasında geçerli olacağı bildirildi. ING emekliliğini 3 yıl süreyle almayı kabul edenler bu kampanyadan faydalanabilecek.

Nakit promosyon talepleri Cebimdeki Danışmandan, ING Telefon Bankacılığından ve ING şubeleri aracılığıyla yapılmaktadır. Nakit promosyonun ödemesi 3 yıl süreyle peşin olarak yapılmakta olup, nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih 3 yıl taahhüt süresinin başlangıcı şeklinde kabul edilmektedir.