Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL'ye Kadar Destek Kredisi: 8 Ay Geri Ödemesiz

Ziraat Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada vatandaşlara destek kredilerinin verilmeye devam edildiğine yer verildi. Düşük faizli verilen krediler için başvuru bilgileri yazımızda.

Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL'ye Kadar Destek Kredisi: 8 Ay Geri Ödemesiz

Ziraat Bankası'ndna tatil ve temel ihtiyaçlar için destek kredisi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada sosyal hayatı destek ve tatil kredisi başvurularının devam ettiğine yer verildi. Başvuru yapmak isteyenler için detaylar bu yazımızda.

En az 2500 TL olarak çekilen destek kredisinde üst sınır 30 bin TL olarak açıklandı. 

TATİL DESTEK KREDİSİ

Tatile gitmek isteyen vatandaşlara tatil destek kredisi sağlanıyor. 6 ay geri ödemesiz şekilde verilen kredide ilk taksit , anlaşmalı acente tarafından veriliyor. İkinci taksit ise banka tarafından veriliyor. Anlaşmalı acenteler aracılığıyla tatile gidenler, 8 ay boyunca geri ödeme yapmıyor. 9 'uncu aydan sonra geri ödemeler yapılıyor ve 28 taksit ödemesi yapılıyor.

10 bin TL kredi çekecek vatandaşlara bu 36 ay vade ile veriliyor. 36 ay vadenin 6 ayı ödemesiz. 7'nci ay acente, 8'inci ay ise banka tarafından ödeniyor. 9'uncu aydan sonra müşteri ödemelere başlayacak ve her ay 421 TL ödeme yapacak. Toplam geri ödeme tutarı ise 11 bin 788 TL olacak.

Banka tarafından kredi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.

Müşterilerimizin başvuruları acenteler tarafından Bankamıza iletilecektir, kredi değerlendirme sonucu müşterilerimize SMS olarak iletilecektir. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerimizin başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekmektedir."

SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ

Sosyal Hayatı Destek Kredisi kapsamında vatandaşlara mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri için destek veriliyor. En az 3 , en fazla 30 bin TL olarak kullanılan kredide faiz oranı 0.69. Anlaşmalı olmayan markalardan yapılacak alış verişlerde ise faiz oranı 0,99.

İşte kredi geri ödeme detayları:

60 aya kadar verilen sosyal hayatı destek paketinde , 0,69 faizli kredinin hesaplaması şu şekilde;

10 bin TL çekecek vatandaşlar ayda 212 TL ödeme yapacak ve 60 ayın sonunda 12 bin 729 TL ödeme yapmış olacak.

Bankanın anlaşmalı olmadığı marka ve mağazalardan eşya alacaklara ise 0,99 faizle destek kredisi verilecek. 0.99 faizli kredide ise geri ödeme şu şekilde:

10 bin TL 'lik kredide geri ödeme her ay 234 TL. 60 ayın sonunda bankaya toplamda 14 bin 40  TL ödenmiş olacak.

Söz konusu kredi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Cep Telefonu, Bilgisayar ve Tablet alımları krediye konu edilemeyecektir.

Satıcı firmanın Bankamız müşterisi olması esastır."

BAŞVURU

Kredi başvurusu yapacak adaylar Ziraat Bankası internet sitesi olan https://www.ziraatbank.com.tr/tr adresinden ya da bankaya şahsen giderek müracaat edebilirler.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA