Son Dakika: Dolar ve Altın Fiyatlarında Seyir Tersine Döndü (Düşer mi Yükselir mi?)

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altın fiyatlarında grafik tersine döndü. Dolar ile altında yaşanan yükseliş yerini düşüşe bıraktı.

Son Dakika: Dolar ve Altın Fiyatlarında Seyir Tersine Döndü (Düşer mi Yükselir mi?)

Dolar ve altında grafik tersine döndü.

Son 2 haftadır sürekli olarak yükseliş içinde olan dolar kuru ile altın fiyatlarında bugün düşüş başladı. Gelen son rakamlara göre haftanın ilk işlem günü olan dün de yükselen gram altın ile dolar kurunda bugün hızlı bir düşüş görüldü.

Gram altın 6 TL değer kaybederken dolar kurunda 25 kuruştan fazla düşüş yaşandı. İşte piyasalardan alınan son dakika verileri.

DOLAR KURU

Dün 7.78 TL seviyesine kadar çıkarak son dönemlerin en yüksek seviyesini gören dolar kurunda yükseliş , bugün yerini düşüşe bıraktı ve grafikte eğilim aşağı doğru oldu. Dolar kuru şu sıralar 7.52 TL seviyesinde işlem görüyor. İşte değişimin grafiği:

EURO KURU

Dolar ile paralel olarak Euro kurunda da düşüş görüldü. Dün 9 liranın üzerinde olan Euro kuru ise 8.95 TL'ye geriledi.

GRAM ALTIN

Gram altında sabah saatlerinde 421 lira seviyeleri görülmüştü. Ancak akşam saatlerinde yükseliş, yerini düşüşe bıraktı. Öğle saatlerinden bu yana gram altın 6 TL değer kaybetti ve 415 liraya geriledi. 

Grafikler ve rakamlar altin .in'den alındı.

ABD Temsilciler Meclisi’nin mali teşvik paketini çarşamba günü oylaması beklenirken ABD Hazine Bakanı Janet Yellen mali teşvik paketinin enflasyon problemine yol açacak kadar büyük olmadığını söyledi.

Commerzbank analistleriyse paylaştıkları bir raporda, “Mali teşvik paketi enflasyonist bir baskı oluşturacaktır. Fed’in genişlemeci para politikasını yakın zamanda bırakması beklenmiyor. Bundan dolayı yılın geri kalanında altın fiyatlarının yükselmesini bekliyoruz.” dedi.

PİYASALARDAKİ GELİŞMELERDEN BİLDİRİMLE HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN