Sıfır Araba Alacaklar: 15 Bin TL İndirim ve Yarısı Şimdi Öde Yarısı Seneye Kampanyası Başladı

Sıfır araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yüzde 7 indirim, 15 bin TL indirim ve yarısını şimdi öde yarısını sonra öde kampanyasının başladığına yer verildi.

Sıfır Araba Alacaklar: 15 Bin TL İndirim ve Yarısı Şimdi Öde Yarısı Seneye Kampanyası Başladı

Taşıtta önemli kampanya: Yarısı şimdi yarısı daha sonra.

Jeep adlı firmadan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada,  'Yarısı Şimdi Yarısı Seneye' kampanyasının balşatıldığına yer verildi.

Yıl sonuna yaklaşması ile birlikte otomotiv firmaları , kampanyalarını bir bir duyurmaya başladı. Müşterilerine sunduğu uygun vade seçenekleri ve taksit tutarları ile müşterilerin dikkatini çeken Jeep, “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” kredi kampanyasını hayata geçireceğini açıkladı. 

EYLÜL 'DE GEÇERLİ

Dünya otomotiv devi tarafından yapılan son dakika açıklamasında , Eylül ayına özel ayrıcalıklı kampanyanın hayata geçirileceğine yer verildi. İleri teknoloji , verimlilik, güvenlik, güç ve SUV seven kişilerin tercihi olan Jeep,  Renegade ve Compass modellerine avantajlı finansman olanakları ile müşterierine sunacak. 

KİŞİYE ÖZEL VADE VE TAKSİT MİKTARI

Bu ay boyunca Jeep 'e başvuru yapan ve  Compass veya Renegade modellerinde geçerli “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” kredi kampanyası sunulurken, bu kampanyanın yanı sıra kişiye özel uygun vade ve taksit tutarları belirlenebiliyor.

15 BİN TL İNDİRİM

Bu ay boyunca geçerli olacak Jeep Compass’ın versiyonlarında 15 bin TL, Jeep Renegade modellerinde ise 10 bin TL nakit indirimi uygulandığı ve bu indirimlerin otomobilseverleri beklediği bildirildi. 

YÜZDE 7 İNDİRİM

Eylül ayında ayrıca, Jeep Compass’ın 4x4 versiyonları şirket sahiplerine özel yüzde 7 indirimli avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA