Cumhurbaşkanı Az Önce Açıkladı! Sene Sonuna Kadar 2.5 Milyon Kişiye İş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı istihdam projesiyle ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Az Önce Açıkladı! Sene Sonuna Kadar 2.5 Milyon Kişiye İş

Yıl sonuna kadar 2.5 milyon kişinin istihdamı için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Erdoğan, 'Gereken neyse o olacak' dedi.

NTV ve Star 'ın ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istihdam projesiyle ilgili, "İstihdam yeni bir durum değil. Biz bu konuyla ilgili, bundan yaklaşık 2-3 hafta önce TOBB'da bir toplantı yaptık. Tüm illerden tek tek istihdam sözü aldık. Ve o gün yaptığımız çalışmadan 2.5 milyon gibi bir rakam çıktı. Ama hareket başlamadı. Kayıtlara girdi, tüm bu kayıtlara girmesine rağmen hareketlenme olmayınca, Hazine ve Maliye Bakanımız, son yapılan buluşmayı tekrar yaptı. İşin detaylarına girdiler. Biz devlet olarak ne yapacağız, Aile Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ne yapacak görüşmeleri yapıldı. Bu işle ilgili görev dağılımı yapıldı. Hedef yılsonuna kadar 2.5 milyon istihdamı, tüm oda , borsa bunlarla beraber yapmak, biz iktidar olarak üzerimize düşenleri yapacağız. İşsizlik fonunda yapılması gerekenleri yapacağız. Bu işi inşallah çözmüş olacağız. " ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YENİ ASKERLİK SİSTEMİ AÇIKLAMASI İÇİN TIKLA

İZMİR , ANKARA VE İSTANBUL'DAKİ YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLA