Bitcoin'den Rekor: 1 Bitcoin Fiyatı Tarihinin En Yüksek Seviyesinde İşte Yükselme Nedeni

Son dakika haberi: Bitcoin'in değeri rekor kırmaya devam ediyor. Piyasalardan alınan son verilere göre Bitcoin 400 bin lira sınırını geride bıraktı.

Bitcoin'den Rekor: 1 Bitcoin Fiyatı Tarihinin En Yüksek Seviyesinde İşte Yükselme Nedeni

1 Bitcoin tarihinin en yüksek seviyesine kadar yükseldi.

Son dönemlerde ekonomide en çok konuşulan kripto paralar oldu. Art arda rekor seviyelere kadar tırmanan kripto paralar, yatırımcıların ve hemen hemen tüm vatandaşların ilgisini çekiyor. İlk piyasada işleme başladığında 20 Kasım 2015 senesinde 925 TL olan 1 Bitcoin , şimdi yüzde 43 binden fazla değer kazandı.

ELON MUSK ETKİSİ

Space X ve Tesla şirketlerinin sahibi Elon Musk, son günlerde Bitcoin hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Önce Bitcoin'i profiline yazan Musk, bu şekilde kripto paranın değerini 300 bin liranın üzerine kadar çıkardı. Daha sonra geçen hafta Twitter'daki profil resmini değiştiren, Bitcoin yapan Elon Musk, yaptığı açıklamada parasını nakitte tutmak yerine Bitcoin alacağını söyledi. Bu açıklamalala Bitcoin rekordan rekora koşmaya devam etti. 

1 BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin piyasasına baktığımızda şu sıralar 1 Bitcoin 392 bin 914 liradan işlem görüyor. Dün saat 19.30'da Bitcoin tarihi rekoru görmüş ve 405 bin liraya kadar çıkmıştı.  İşte Bitcoin'in son 6 yıldaki değişim grafiği: