Akaryakıtta İndirimler Üst Üste Geliyor Bu Gece Yarısı Bir İndirim Daha

Son Dakika. Akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Araç sahipleri bu habere çok sevinecek.

Akaryakıtta İndirimler Üst Üste Geliyor Bu Gece Yarısı Bir İndirim Daha

Akaryakıt fiyatlarında gelen indirimler sevindirmeye devam ediyor. Dün benzin ve motorine gelen büyük indirimlerden sonra benzine bir indirim daha geliyor.

Benzine dün 2 lira 13 kuruşluk indirim gelmiş e benzin 18 lira seviyelerine kadar gerilemişti. Motorinin litre fiyatına da 1 lira 88 kuruşluk indirim gelmiş ve motorinin litre fiyatı da 21 lira seviyelerine gerilemişti.

Küresel çapta yaşanan gelişmeler sonrası benzin fiyatlarına bu gece yarısı bir indirim daha bekleniyor.

Benzine İndirim

Benzine bu gece yarısından itibaren 75 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Gelecek indirimle beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da 17 lira 40 kuruşa kadar gerileyecek.

EPGİS Açıklamıyor

Eskiden akaryakıt fiyatlarına gelen indirim ve zam haberlerin EPGİS, resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu, ancak daha sonra EPDK ile yaşanan gerilim sonrası konu yargıya taşınmış, EPGİS, konunun sonuçlanmasına kadar fiyat değişikliğini açıklamayacağını belirtmişti. Vatandaşlar fiyat değişikliğini istasyona gidince öğrenebiliyor.

LPG ve Motorine İndirim Var Mı?

Akaryakıtta indirim bugünlük sadece benzin için görünüyor. LPG ve motorinde şuan için bir fiyat değişikliği söz konusu değil.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /