1 Temmuz'dan İtibaren Sıkıntılı Günler Geride Kalıyor!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren başlayacak yeni normal sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

1 Temmuz'dan İtibaren Sıkıntılı Günler Geride Kalıyor!


TESK Genel Başkanı 1 Temmuz itibariyle sıkıntılı günlerin geride kalacağını, işletmelerin uzun zaman sonra tam zamanlı faaliyete geçeceğini belirterek, yeniden bir kapanma olmaması için tedbirlere uyumun önemine dikkat çekti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yazılı açıklama yayımlayan TESK Genel Başkanı şu ifadeleri kullandı:

1 Temmuzdan itibaren sıkıntılı günleri geride bırakıyoruz. Bir buçuk yıldır çekilen sıkıntıların boşa gitmemesi için geçtiğimiz yıldaki hataları tekrarlamamalı, rehavete kapılmamalıyız. Henüz pandemi bitmiş değil. Tüm sektörlerde tedbirleri en sıkı şekilde almaya devam etmeliyiz.Ülke genelindeki tüm esnafımız uzun bir aradan sonra tam zamanlı olarak faaliyete geçerek zor zamanları geride bırakacak. Bundan sonra yeniden bir kapanma olmaması için HES kodu ve aşılama çalışmalarının yaygınlaştırılarak sürdürülmesi sağlığımız ve ekonomi açısından çok önemli.

https://twitter.com/B_Palandoken/status/1407261336887869443