Son Dakika: Jackie Chan'in Korona Virüsüne Yakalandığı İddia Ediliyor

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan'in korona virüsüne yakalandığı iddia edldi.

Son Dakika: Jackie Chan'in Korona Virüsüne Yakalandığı İddia Ediliyor

Son dakika haberi: Jackie Chan'in korona virüsüne yakalandığı iddia edildi.

Efsade dövüş sahneleri ile akıllara kazanan ve her dönem adından çokça bahsettiren dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan 'in korona virüsüne yakalandığı iddia edildi. 

65 yaşında olan dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan'in bulundugu ortamdaki bir misafirhanede korona virüsünün tespit edildiği ve Chan'in bu nedenle konuklarla birlikte karantina altına alındığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. 

TEDAVİSİNİ BULANA 860 BİN TL VERECEĞİM DEDİ

Usta oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan ve 3 bine yakın kişinin ölümüne neden olan korona virüs salgınının aşısını ,tedavisini bulana 1 milyon Çin Yuanı vereceğini söyledi. Jackie Chan , aşıyı bulabilecek kişiler için mümkün olan her şeyi yapacağını da söylemişti. 

"ÖLÜMLE SAVAŞTIKLARINI GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Bunun para ile ilgili olmadığını söyleyerek açıklamasına devam eden Chan, "Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum" açıklaması ile tüm dünyaya çağrıda bulunmuştu.

ANKARA 'DA KORONA VİRÜSÜ ALARMI : 132 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

Tahran'daki Türk vatandaşları getiren uçak , acil kodu ile Esenboğa Havalimanı 'na iniş yaptı. 17 kişide yüksek ateş görülürken 132 kişi hemen karantina altına alındı. Detaylar için TIKLAYIN