Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'ya Cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, Alaattin Çakıcı'ya cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'ya Cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı açıklaması.

Önceki gün Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmış ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmişti. Mektup sonrası CHP liderinden ilk açıklama geldi. Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında Kılıçdaroğlu, gazetecilerin Alaattin Çakıcı sorosuna şu şekilde yanıt verdi:

"Nasıl bir değerlendirme yapayım? Erdoğan'ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor. Ya şu Türkiye'nin geldiği hale bakın Allah aşkına. Nasıl bir hale geldik? Daha önce ifade etmiştim. Hukukun olmadığı, hukukun ihlal edildiği, devlette liyakatin çöktüğü, yargının olmadığı yerde bir süre sonra devlet organize suç örgütü haline dönüşebilir. Ki bunu 2-3 hafta önce ifade etmiştim. Nasıl oluyor da böyle bir eleştiri başka bir yerden geliyor. Bana cevap verecek olan Sayın Bahçeli'dir veya onun arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Hiç kimse unutmasın, bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayımilliye'dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse ama hiç kimse bize bir şey söyleyemez."

KIBRIS DAVETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini KKTC'ye davet edip etmediği sorusuna ise Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın davet teklifinin ziyaretten bir gün önce kendisine ulaştığını bildirdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA