Emekli İkramiyelerine Zamla İlgili Çarpıcı İddia Bakan Karşı Çıkıyormuş

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Emeklilerin bayram ikramiyesine iyileştirme yapmayacaklar. Emeklileri yok sayan bu anlayışa isyan ediyoruz" dedi.

Emekli İkramiyelerine Zamla İlgili Çarpıcı İddia Bakan Karşı Çıkıyormuş

Milyonlarca emekli vatandaşın günlerdir sabırsızlıkla beklediği ikramiye zammı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel’den çarpıcı bir iddia geldi. Özel, Maliye Bakanının, enflasyon oranında arttırılmasına bile karşı çıktığını ifade etti.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Özel’in konuşmasından öne çıkanlar;

‘’Ana Muhalefet Partisine Hakaret Edemezsiniz’’

Süleyman Soylu ile ilgili eleştirilerde bulunan Özel, Soylu’nun polis akademisi öğrencilerine Meral Akşener’i kötülediğini belirterek, “Soylu’nun yaptığını şimdiye kadar hiçbir bakan yapmadı. Bakanların siyasi partisi vardır elbette, eleştiride de bulunurlar; ama bunu yaparlarken polis akademisi öğrencilerini toplamazlar. Ana muhalefet partisine hakaret edemezsiniz. Övündüğü Göç İdaresinde başkan yok, başkan vekili var, başkan yardımcısı yok vekili var. İşte Soylunun devlet anlayışı. Atama yeterliliği olan bir kişi yok yönetimde” dedi.

Maliye Bakanı Karşı Çıkıyormuş

Özel emeklilere ikramiye açıklamasında; “Emeklilerin bayram ikramiyesine iyileştirme yapmayacaklar. Bakanlar karşı çıkıyormuş. Maliye Bakanı karşı çıkıyormuş. Emeklinin bin 100 TL’lik bayram ikramiyesini enflasyon oranında dahi artırmayı çok görüyormuş, dengeyi bozarmış, enflasyonla mücadeleyi zora sokarmış. Emeklileri yok sayan bu anlayışa isyan ediyoruz. Emeklileri yok sayamazsınız, bu ülkenin sırtına yük sayamazsınız. Bu ülkenin sırtındaki yük 5li çetedir” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /