Koronavirüse Yakalanan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'tan Uyarı: Ne Olur Sizler Çok Dikkatli Olun

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, koronavirüsle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde kendisi ve ailesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, bir anlık dikkatsizliğin büyük sonuçları olabileceğini belirterek vatandaşlara tedbiri elden bırakmama çağrısında bulundu.

Koronavirüse Yakalanan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'tan Uyarı: Ne Olur Sizler Çok Dikkatli Olun

Yokuş, "Bir kez daha yaşayarak hatırlıyoruz ki; sağlık her şeyin başı. Hastalanmışsanız hiç bir şeyin tadı, tuzu ve anlamı kalmıyor. Ne olur dikkat... Her şeyi erteleyebiliriz, sağlığımızı asla." ifadelerini kullanırken, bir anlık dalgınlık nedeniyle tüm aileye virüs bulaşabileceği uyarısında bulundu.

Konya Milletvekili, "Ben bütün aileme pandemi taşıdım. Ne olur sizler çok dikkatli olunuz. Çok şükür doktorlarımızın gayretleri ve sevdiklerimizin duaları ile her gün iyiye gidiyoruz. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. İyi ve sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle..." dedi.

Yokuş'un mesajına yüzlerce takipçisi 'Geçmiş olsun' dileklerini ilettiği görüldü. Fahrettin Yokuş, sendika yöneticiliği döneminde mülakatlara karşı aldığı tutumla büyük takdir toplamış, 'kamu personeli alımlarında mülakatların haksızlıkları beraberinde getirdiğini' vurgulayarak TBMM'de de memur alımlarında mülakatların kaldırılması gerektiğine dikkat çekmişti.