Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Kapalı Mekanlarda Maske Yasağı Kalktı

Son Dakika. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan maske yasağının kalktığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Kapalı Mekanlarda Maske Yasağı Kalktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maske yasağının kalktığını açıkladı. Koronavirüs tedbiri kapsamında kapalı mekandaki maske kullanma zorunluluğu tamamen kaldırıldı. Maske sadece toplu taşımalar ve sağlık kuruluşlarında kullanılacak.

Kapalı alanlardaki maske kullanımı zorunluluğunun kaldırıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Olağanüstü bir durum olmazsa Bilim Kurulu toplanmayacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir. İleri yaşlardaki kişiler ile kronik hastalığı olanların maske kullanmaya devam etmeleri yönündedir. Kronik hastalığı olanlar ve yaşlılarımızın aşıları özellikle hatırlatma dozlarını ihmal etmemelerini önermektedir" ifadelerini kullandı.