Asker Uğurlaması İçin İzmir'den Geldi: 14 Ev Karantinaya Alındı

Son dakika haberi: Bir şehrimizde asker uğurlaması karantinaya döndü. İzmir 'den asker uğurlamak için Kırıkkale 'ye gelen bir kişide korona çıkması sonrası 14 ev karantinaya alındı.

Asker Uğurlaması İçin İzmir'den Geldi: 14 Ev Karantinaya Alındı

Son dakika : Asker uğurlama sonrası 14 ev karantinaya alındı.

Kırıkkale 'den bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre İzmir 'den Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine  gelen bir kişi, yakınının asker uğurlama törenine katıldı. Buraya gelen kişiye yapılan testler sonucunda koronavirüs teşhisi konuldu.

Korona saptanması sonrası çalışma başlatıldı ve filyasyon çalışmaları kapsamında şahsın temasta bulunabileceği kişiler tespit edildi. 

14 EV KARANTİNAYA ALINDI 

Başlatılan Filyasyon çalışmaları kapsamında birçok kişi tespit edildi ve 14 evde yaşayan bu kişiler için karantina süreci başladı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu da Zafer mahallesi, Şehit Alpaslan Yazıcı caddesi üzerinde bulunan 14 evde başlayan karantina, ikinci emre kadar devam edecek. 

Ekipler, karar üzerine sokakta önlem alarak güvenlik şeridi çekti. Karantina altındaki vatandaşların kontrolleri süreç boyunca sağlık personeli tarafından sağlanacak.

KAMUBULTENİ.COM   ANKARA