WhatsApp'a Yeni Özellik: Videoda Yeni Seçenek Geldi

Son dakika haberi: Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor. Beta sürümü için gelen özellik diğer kullanıcılara da geliyor.

WhatsApp'a Yeni Özellik: Videoda Yeni Seçenek Geldi

WhatsApp'a yeni özellik.

Sosyal medya devi Facebook bünyesine geçtikten sonra birçok yeniliği de getiren WhatsApp'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre WhatsApp videoda düzenlemeye gidiyor.

Geçtiğimiz ay aldığı gizlilik sözleşmesi kararı ile dünya gündemine oturan ve birçok kullanıcının sildiği WhatsApp, bu güncelleme kararını erteleme kararı almıştı. Kısmi geri adım atan WhatsApp, tarihi 15 Mayıs 'a erteledi. 

YENİ ÖZELLİK GELİYOR

Gizlilik sözleşmesi ile son günlerde adından çokça bahsettiren WhatsApp, platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği ile gündeme geldi. Gelen bilgilere göre WhatsApp Play Store üzerindeki Beta Programı'nda yer alan kullanıcılar için yeni özelliği sisteme entegre etti. 

Google Play Beta Programı'nda bulunan WhatsApp kullanıcılarının erişimine açılan yeni özellik ile videoları sessiz hale getirmek mümkün olabilecek.

Bir kullanıcı, videoyu başkasına gönderirken istediği takdirde videonun sesini kapatabiliyor ve sessiz şekilde başkasına gönderebiliyor. Beta sürümünü kullanan WhatsApp kullanıcıları için geçerli olan özellik, yakın zamanda gelecek gündelleme ile tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.