İlçe Belediyesi Kura İle En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete' de yayımlanan alım ilanına göre Afyonkarahisar İli Akharım Belediye Başkanlığı bünyesinde çalıştırmak üzere en az ilkokul mezunu 9 personel alımı yapacak.

İlçe Belediyesi Kura İle En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak

 Akharım  Belediyesi Kura İle En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Afyonkarahisar İli Akharım Belediye Başkanlığı bünyesinde Kanal ve Izgara işçisi ile kepçe operatörü pozisyonunda çalıştırmak üzere kura ile en az ilkokul mezunu 9 personel alımı yapacak. 

Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden

 Akharım  Belediyesi Kura İle En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı için başvurular 23 Eylül 2022 tarihine kadar işkur e-şube üzerinden yapılacak. 

Başvuru şartları neler ? 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  •  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  • Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.
  • Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel (ruhsal ve fiziksel) sorununun olmadığını belgelemeleri gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. (atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin 9.maddesinde "Talebin ilanından itibaren, adaylara (...)(1) beş günlük başvuru süresi tanınır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. (Ek cümle: 3/4/2015-2015/7525 K.; Değişik üçüncü cümle: 24/4/2017-2017/10092 K.)
  • Başvuran adaylar Akharim Belediyesinde diğer çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak. 9. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, muaf olmak veya tecilli olmak)

Alımlar kura ile yapılacak

Kura işleminin 29/09/2022 tarihinde Perşembe günü saat 10:00’da Akharim Belediyesinde yapılması planlanmış olup, herhangi bir değişiklik olması durumunda adaylara ayrıca Akharim Belediyesi web sayfasından http.//akharim.bel.tr/) duyurulacaktır.

 Akharım  Belediyesi Kura İle En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN