5 Belediye En Az 55 KPSS’den Başlayarak İkamet Şartsız 126 Zabıta Alımı Yapıyor

Belediyeler tarafından duyurulan ilanlarla 5 farklı belediyenin toplamda 126 zabıta alımı yapacağı duyuruldu.

5 Belediye En Az 55 KPSS’den Başlayarak İkamet Şartsız 126 Zabıta Alımı Yapıyor

Zabıta memuru alımı ilanları gelmeye devam ediyor. 5 farklı belediye lise, ön lisans ve lisans mezunlarından oluşan 126 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu.

İşte Alım Yapılacak Şehirler ve Kadro Dağılımı

İstanbul Güngören Belediyesi 20 Zabıta Alımı

Belediye tarafından duyulan ilanla toplamda 20 zabıta ve 5 memur alımı yapılacak. Kadrolar için 5 lise, 10 ön lisans ve 5 lisans mezunu personel alımı yapılacak. Başvurular için ilgili KPSS puan türünden 60 ve üzeri almak gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 Zabıta Alımı

Belediye tarafından farklı niteliklerde 100 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Kurum tarafından açılan zabıta kadrosu için başvurular 30 mayıs itibariyle başlamış oldu. Son başvuru tarihi ise 10 haziran olarak duyuruldu. Alımların 80 tanesi lisans 20 tanesi ise ön lisans mezunları için olacak. Başvuru için KPSS’den 70 ve üstü almak gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Erzurum Hınıs Belediyesi 4 Zabıta Alımı

Belediye tarafından en az 60 puandan başlamak üzere toplamda 1 lise, 1 ön lisans ve 2 lisans mezunu zabıta alımı yapılacak. Başvurular 17 Haziranda başlıyor.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Çankırı Yaylakent Belediyesi 1 Zabıta Alımı

Belediye tarafından 2020 KPSS’den en az 55 puan almış bir kişi personel olarak ataması yapılacaktır. Kadın ve erkek adaylar bu kadroya başvuru yapabiliyor. Başvuru için ön lisans mezunu olmak gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Karaadilli Belediyesi 1 Zabıta Alımı

Belediye tarafından itfaiye eri ve zabıta memuru kadrosuna birer personel alımı yapılacak. İtfaiye eri kadrosu için en az 55 KPSS ile erkek adaylar başvuru yapabilirken zabıta kadrosu için en az 60 puan almış erkek ve bayan adaylar başvuru yapabiliyor.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /