3-4 Bin TL Maaşla: 4 Belediyeye KPSS'siz Büro Memuru Alımı

4 Belediye Başkanlığı bünyesine KPSS puan şartı aranmadan büro memuru alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerindne yayımlanan kadrolu kamu işçisi alımı ilanlarının başvuru detayları ve özel şartları yazımızda.

3-4 Bin TL Maaşla: 4 Belediyeye KPSS'siz Büro Memuru Alımı

4 belediyeye KPSS 'siz büro memuru ve destek personeli alımı.

4 farklı belediye, İŞKUr üzerinden yayımladıkları duyurularda büro personeli, uzman , destek personeli kadrolarında çalıştırmak üzere kadorlu kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şart aranmadan yapılan kamu işçisi alımında başvurular bugünden itibaren alınmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak İstanbul, Ordu, Kocaeli ve Aydın şehirlerinde belediye başkanlıkları bünyesine KPSS şartı aranmadan personel alımlarına değindik.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • a. Türk vatandaşı olmak.
  • b. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • c. Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi’nde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • d. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • e. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.
  • f. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

ALIM YAPAN BELEDİYELER VE ÖZEL ŞARTLAR

AYDIN

KOCAELİ

GÖLKÖY BELEDİYESİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ - İBB

kamu ilanlarından haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN