Belediyeye ehliyeti olan 18-45 yaş arası personel alımı! KPSS şartı yok

Lüleburgaz Belediyesi'nin bünyesine 2 farklı ehliyete sahip 7 memur işe alınacak. Başvurular başladı. Gerekli tüm süreç ve gereksinimleri bu makalede bulabilirsiniz.

Belediyeye ehliyeti olan 18-45 yaş arası personel alımı! KPSS şartı yok

Lüleburgaz Belediyesi'ne belirli bir süre için tam zamanlı şoför işe alınacaktır. 6 nakliye şoförü ve 1 taksi şoförünün işe alınacağı bilgisi paylaşıldı. İşte gerekli tüm ayrıntılar..

Belediyeye 7 Şoför Alımı Başvurusu

Belediyede çalışacak toplam 7 şoför alımına yönelik başvuruda bulunanlar, başvurularını yalnızca İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecek. Farklı başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar başvuru işlemlerini İşkur web sitesi, 170 numaralı telefon ve hizmet noktalarından gerçekleştirebilecekler.

Şoför Alımı Noter Kurası Başvuru Tarihi

Belediyeye ehliyeti olan 18-45 yaş arası personel alımı! KPSS şartı yok

Lüleburgaz Belediyesi'nde 7 kamu çalışanı olarak belirli süre görev yapacak 7 şoförün alımı için son başvuru tarihi 6 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Lüleburgaz ilinde taksi şoförü ve 6 yük taşımacılığı şoförü alımı yapacak adayların iş başvuru koşulları şöyle:

Yük Taşıma Şoförü kadrosu için; En az ilkokul mezunu olmalı. 18 yaşından büyük, 45 yaşını aşmamış olmalı. Lise diplomasına veya eşdeğerine sahip olmalıdır. Ayrıca, C sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak. SRC C3 ve SRC C4 belgelerine sahip olmak. İş teklifi numarası İŞKUR (00008244223).

Taksi Şoförü kadrosu için; Lise mezunu veya eşdeğeri belgeye sahip olunması, 45 yaşını aşmamış ve 18 yaşından büyük olmak. A, A2 ve B sınıfı ehliyetlere sahip olmak . İş teklifi numarası İŞKUR (00008244243).