Halkbank'a En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUr üzerinden duyuru yayımlandı ve Halkbank bünyesine en az lise mezunları arasından gişe yetkilisi alımı yapılacağına yer verildi. Banko görevlisi kadrosuna yapılacak engelli personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Halkbank'a En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Halk Bankası en az lise mezunu gişe personeli alacak.

İŞKUR üzerinden duyuru yayımlandı. İstanbul Ateşehir Halkbank AŞ tarafından yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından banko görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından yapılacak gişe memuru alımında adaylar engelli kadrosunda istihdam edilecek. 

KURUM DIŞI KAMU İŞÇİSİ ALIMI İLANLARINDA YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyuru yayımlandı ve Kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmından yayımlanan duyuruda banko görevlisi istihdam edileceği bildirildi. 

Müşterilerin talepleri doğrultusunda para yatırma ve çekme, eft/havale ödeme ve gönderme, çek ödeme, efektif alış/satış, kart ve şifre teslimi gibi temel bankacılık işlemlerini gerçekleştirecek personel alımı yapılacak. Başvuru şartları şu şekilde:Ç

En az lise mezunu

1991 ve sonrası doğumlu olmak,

İŞKUR'a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında değerlendirilebilecek,

Bankacılık temel yetkinliklerine sahip

İletişim, ikna ve koordinasyon yeteneği kuvvetli ve bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım mülakatlarına katılmamış adaylar değerlendirmeye alınacaktır. 

BAŞVURU

İlana başvurular özgeçmiş ve engelli sağlık kurulu raporu ile 14-15 Eylül tarihleri arasında [email protected] adresine maille yapılacak.

Kamu ilanları için TIKLAYIN