Herkes bu ürünleri bekliyordu! Bim damacanadan ucuz fiyata satışa çıkardı

Mutfak ihtiyacı olanlar için BİM kolları sıvadı. BİM tarafından 12 Nisan tarihinde satışa sunulacak olan ürünler göz kamaştırdı.

Herkes bu ürünleri bekliyordu! Bim damacanadan ucuz fiyata satışa çıkardı

Bayram günü izdiham yarattıracak indirimler dikkat çekmeyi başardı. Özellikle mutfak ihtiyaçları için gereken malzemeler, teknolojik ürünlerden tutun da kişisel bakım ürünleri de indirim kapsamına alınacak. Bim aktüel ürünler listesinde yer alan ürünler oldukça dikkat çekici. 

Yaptığı indirimlerle ön plana çıkan BİM market 12 Nisan tarihinde indirimli ürünleriyle adından bahsettirmeyi başardı. Hal böyle olunca da bayram gününe denk gelen 12 Nisan tarihinde BİM markette resmen izdiham olacak. 12 Nisan BİM İndirimli Ürünler listesinde yer alan ürünler; 

Termos, Salata servis seti, Salata kasesi, kase, kek fanusu, çerezlik, sürahi, bardak, kepçe altlığı, rende, soyacak, maşa çeşidi, piknik seti, leğen, tepsi, kayık tabak, saklama kabı, nevresim seti, çarşaf, yastık kılıfı, paspas, piknik çantası, piknik hasırı, sofra bezi, masa örtüsü ve terlik gibi ürünler yer almaktadır. 

Tüm bu ürünlerin fiyatını öğrenmek ve indirimli fiyatlarla satın almak için siz de 12 Nisan tarihinde BİM Marketleri ziyaret edebilirsiniz.