Messi Bombası Geldi! Dünyanın En İyi Futbolcularından Messi'nin Yeni Adresi İddiası

Barcelona'da Valverde'nin görevden alınmasından sonra sportif direktörlüğe getirilen Eric Abidal ile sık sık sorun yaşadığı , son olarak Pique ile tartıştığı iddia edilen Lionel Messi'nin, yaz transfer döneminde Barcelona'dan ayrılması halinde ilk tercihi Manchester City olacağı iddia edildi.

Messi Bombası Geldi! Dünyanın En İyi Futbolcularından Messi'nin Yeni Adresi İddiası

İngiltere kaynaklı Manchester Evening sitesinde yer alan habere göre, Barça'nın yeni sportif direktörü Abidal ile sık sık tartışma yaşayan Lionel Messi'nin yeni adresinin Manchester City olduğunu iddia etti.

Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız , Abidal'in Valverde için yaptığı, "Futbolcular kendisinden memnun değildi. İç iletişimde sorunlar yaşanıyordu. Ayrıca antrenmanlarda da iyi çalışılmıyordu. Dışarıdan bakıldığında her şey iyi gibi görünüyordu ama eski futbolcuysanız bazen bu gibi durumları hissedersiniz. Bazı detayları da gözden kaçırmazsınız. Ben de yönetime Valverde ile ilgili düşüncelerimi söyledim ve gönderilmesi kararı alınmasını istedim" açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt vererek tepki göstermişti.

Messi, "Herkes kendi görev alanından sorumlu olmalı ve kararlarına dikkat etmelidir. Futbolcular, sahada olanları ve kendilerini iyi hissetmedikleri zamanı ilk bilenlerdir. Sportif yöneticiler de sorumluluklarını ve özellikle aldıkları kararları üstlenmelidirler. Son olarak oyuncular hakkında konuşuyorsan isim vermelisin. Bunu yapmadığın zaman ortaya herkesin ismini atmış, doğru olmayan dedikoduların yayılmasına olanak sağlamış ve hepimizi kirletmiş oluyorsun." demişti.