Araç sahipleri oh çekecek! Akaryakıt fiyatlarında flaş değişiklik

Motorin fiyatlarındaki beklenmedik düşüş, sürücülerin maliyetlerini önemli ölçüde azaltacak.

Araç sahipleri oh çekecek! Akaryakıt fiyatlarında flaş değişiklik

Yakıt tüketiminde önemli bir faktör olan dizel, sürücülere temiz havayı yeni bir fiyatla sunuyor. İstanbul Avrupa yakasında motorinin fiyatları ortalama litre fiyatıyla birlikte gözle görülür bir düşüş kaydetti.

Ankara’da yakıt tüketimi daha uygun hale geldi.. Ankara'da motorin fiyatlarının düşürülmesi başkentteki sürücülerin cüzdanlarını kurtaracak. İzmir'de motorin fiyatlarının düşmesi sürücüler açısından olumlu bir gelişme olarak karşılandı.

Araç sahipleri oh çekecek! Akaryakıt fiyatlarında flaş değişiklik

Adana indirimi akaryakıt fiyatlarını rahatlattı.. Adana'da motorin fiyatlarının düşmesi kentteki sürücülere maddi anlamda rahatlık getirdi. Bursa'da motorin fiyatlarının düşürülmesi kentteki sürücülerin yakıt masraflarını da azaltacak.

Antalya'da motorin fiyatları düştü.. Antalya'da motorin fiyatlarının düşmesi tatil beldesindeki sürücüleri olumlu etkileyecek. Diyarbakır ilinde motorin fiyatlarındaki düşüş kentteki sürücülerin bütçelerine katkı sağlayacak.

Trabzon'da akaryakıt fiyatları düşmeye devam ediyor.. Trabzon'da motorin fiyatlarında yapılan indirimler, Karadeniz'in incisi bu şehrin sürücülerine nefes aldıracak. Benzin fiyatlarındaki değişim sürücülerin ilgisini çekmeyecek olsa da motorin indirimleri yakıt tercihlerini etkileyebilir.