Ajax Juventus Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? İddaa Tahmini

Ajax ile Juventus, Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakasında karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım devam ederken , karşılaşmanın saat kaçta oynanacağı, maçın hangi kanalda yayımlanacağı ve iddaa tahmini araştırılmaya başlandı.

Ajax Juventus Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? İddaa Tahmini

Ajax ile Juventus bu akşam karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakasında bu akşam iki karşılaşma oynanacak. Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmalar saat 21.45 'te başlayacak. 

Gecenin ilk karşılaşması Hollanda 'da oynanacak. Önceki turda flaş bir sürprize imza atan Ajax, evinde İtalyan ekibi Juventus 'u evinde konuk edccek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma saatler 22.,, 'i gösterdiğinde başlayacak. 

Sonucu merakla beklenen karşılaşma için geri sayım devam ederken futbol severler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi yayımlancağını merak ediyor. Ancak bu karşılaşma Bein Sport 'tan yayımlanacak.

ÖNCEKİ GÜN OYNANAN MAÇLARIN SONUÇLARII

9 Nisan 2019 günü Şampiyonlar Ligi maçlarında İngiltere gecesi yaşandı. Tottenham , evinde konuk ettiği bir diğer İngiltere temsilcisi Manchester City 'i 1-0 yendi. Sahadan galibiyetle ayrılan Tottenham rövanş maçına odaklandı.

Diğer karşılaşmada ise , yine İngiltere temsilcisi Liverpool, evinde Portekiz temsilcisi Porto 'yu konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Liverpool, ilk yarıda bulduğu iki golle karşılaşmadan galip ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj sağladı. 

İDDAA ORANLARI

Ajax ile Juventus arasında oynanacak karşılaşmanın iddaa oranlarına baktığımızda konuk ekip Juventus favori olarak gösteriliyor. Juventus galibiyetine 2.00 oran verilirken , Ajax galibiyetine 2,85 oran, beraberliğe ise 2.85 oran verildi. 

Editör Tahmini: 2-3 gol.