Yok artık dedirtecek! Çamaşır suyu ile gebelik testi: Meğer böyle yapılıyormuş

Çamaşır suyuyla hamilelik testi olur mu demeyin. İşte çamaşır suyuyla hamilelik testi! Detaylar haberimizde.

Yok artık dedirtecek! Çamaşır suyu ile gebelik testi: Meğer böyle yapılıyormuş

Bazı kişiler bazı belirtilere dayanarak hamile olduklarını düşünürler. Bu semptomların ilki adetin olmamasıdır. Ancak nihai sonuç her zaman hamilelik testiyle elde edilir. Hamilelik testinin çeşitli yöntemleri vardır. Elbette ki en doğru sonuç hastanede doktor kontrolünde yapılan gebelik testi ile alınır. Ancak hastaneye gitmeden önce evde deneyebileceğiniz doğal yöntemler de mevcut. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ÇAMAŞIR SUYU YÖNTEMİ İLE HAMİLELİK TESTİ NASIL YAPILIR

Pek çok leke çamaşır suyuyla çıkarılabilir. Ancak çamaşır suyu oldukça etkili bir temizlik maddesidir. Bu nedenle siyah çamaşırlara bulaşması tehlikelidir. Çamaşır suyuna aşırı maruz kalmak insanlar için bir sorundur ve çamaşır suyunun başka bir kullanımı da hamilelik testlerindedir. Çamaşır suyu, hamilelik testi kullanırken kullanabileceğiniz en pratik hamilelik testlerinden biridir. Çamaşır suyu kullanarak hamilelik testi yapmak için önce çamaşır suyunu bir kaba dökün. Daha sonra hamile olduğunu düşünen kişi idrarını çamaşır suyu dolu bir kaba eklesin. Yaklaşık on dakika bekleyin ve çamaşır suyunun kabın içinde kabarcıklar çıkarıp çıkarmadığına bakın. 

Çamaşır Suyu Yöntemi İle Hamilelik Testi Nasıl Yapılır

Çamaşır suyu kabın içinde kabarcıklar çıkarırsa test sonucu pozitif kabul edilir. Ancak çamaşır suyu köpürmüyorsa test sonucunu negatif olarak değerlendirebilirsiniz. En güvenilir gebelik testi hastanede doktor kontrolünde yapılan testtir. Eczanelerde bulunan gebelik testleri de yüzde 75 oranında doğru sonuç verir ancak bu doğal yöntemlerde kesinlik yoktur. Ancak bu yöntem eski çağlardan modern zamanlara kadar pek çok insan tarafından kullanılmıştır.. Bu yöntemi uyguladıktan sonra iyi sonuçlar alsanız bile bir doktora danışmanız tavsiye edilir. Evde uygulayabileceğiniz diğer yöntemler ise şu şekildedir:

Şeker yöntemi

Tuz yöntemi

Diş macunu yöntemi

Karbonat yöntemi

Sirke ve ton balığı yöntemi

İdrar bekletme yöntemi