Ağrı kesici içmeden baş ağrısını geçirme yöntemi! Oruçluyken de yapılabilir

Özellikle oruçluyken ağrı kesici içmeden ağrılardan kurtulma yöntemleri araştırılırken bu çözüm önerisi işinizi kolaylaştıracak. Orucunuzu bozmadan ağrılarınızı kesmenin doğal yöntemi haberimizde.

Ağrı kesici içmeden baş ağrısını geçirme yöntemi! Oruçluyken de yapılabilir

Ağrıların farklı durumlardan kaynaklandığı görülürken nasıl geçeceği hakkında ise sıklıkla araştırma yapılmaktadır. Günlük hayatta en sık karşılaştığınız ağzı tipi baş ağrısı olurken bununla baş etmek ise oldukça zordur. Ağrı kesici tüketmeden ağrılarınızdan kurtulmak için bazı doğal yöntemler mevcuttur.

AĞRI KESİCİ KULLANILMAYAN ZAMANLAR
Bazı durumlarda ağrı kesici kullanımı yasaklanırken ya da ksıtılanırken krem, merhem gibi tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Ramazan ayıyla beraber insanların ağrı kesici içemediğinden ötürü ağrıların hassasiyeti ise artış gösterir. Ağız yoluyla beraber alınan tedavi yöntemlerinin yanında kremler ve merhem kullanımı kimyasal olarak görüldüğünden enseye limon sürülmesinde etkili yöntem oluyor.
ağrılara çözüm
AĞRILAR İÇİN ENSEYE LİMON SÜRMEK
Baş ağrılarının zonklayıcı etkisiyle beraber günlük hayatta acı verirken alternatif tedavi yöntemleri yer almaktadır. Ağız yolu ile tüketilen ilaçların alınamadığı Ramazan ayı gibi zamanlarda bu tedavi yöntemi ise hem orucunuza zarar vermiyor, hem de ağrılardan birkaç dakika içinde kurtulmanız için kesin çözüm olarak görülüyor. Ağrıların son bulması için yapılacak tek şey limonu ortadan ikiye keserek suyunu veya direkt olarak sulu ve lifli kısmını ensenize masaj yapar şekilde uygulamanız yeterli olacaktır.

BAŞ AĞRISI ÇÖZÜMLERİ NELERDİR?
-Lavanta yağı sıklıkla tercih edilen yöntemlerden olurjen stres gibi nedenlerle kas sıkışmasıyla beraber kullanılır.
-Soğuk ya da sıcak kompreslerin yapılması ise etkili yöntem olurken oluşan ağrıya ani tepki gösterilir.
-Vücutta bazı eklem noktaları ağrıların nedeni olurken sinir ve kas sıkışmaların yoğunlaştığı nokta olarak görülür. Şakaklar ve baş parmaklar ile işaret parmakları arasında bulunan boşluklarda aynı şekilde masaj yapıldığında etkili sonuç veriyor.