3 hafta aralıksız yiyenin cildi bebek gibi oluyor! 8 yaş gençleştirme etkili

Sadece 3 hafta tüketmeniz yetiyor! 10 yaş gençleştiriyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

3 hafta aralıksız yiyenin cildi bebek gibi oluyor! 8 yaş gençleştirme etkili

Daha genç görünmek istiyorsanız bu besinleri 3 hafta boyunca tüketmelisiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DAHA GENÇ GÖRÜNME YÖNTEMLERİ

Eğer daha genç görünmek istiyorsanız beslenme alışkanlıklarınızı da değiştirmeniz gerekiyor. Yaban mersini, kızılcık, böğürtlen, çilek gibi kırmızı meyveler yüksek antioksidan ve vitamin içerdiği için cildi hızlı şekilde iyileştirir. Yaban mersini cilt yapısını güçlendirmeye yarayan vitamin ve antioksidanlar içerir. Her gün bir avuç yaban mersini tüketip cildinizi gençleştirebilirsiniz. Kakao da cilt için hücre yenileme işlevi görür. 21 gün boyunca günlük birkaç parça kakao tüketebilirsiniz. Cilt için gençleştirici meyvelerden bir diğeri de siyah üzümdür. Günlük bir porsiyon siyah üzüm tüketerek 21 gün içinde cildin daha parlak ve genç göründüğünü fark edebilirsiniz. 

genç görünme önerileri

Siyah üzüm hücre yenilenmesini hızlandırarak hücreleri serbest radikallere karşı korur. Avokado ile de cildinizin nem ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Avokado içindeki doğal yağlar cildin nemlenmesini sağlar ve cilt güçlenerek parlak görüntü kazanır. A, C, K vitaminleri açısından zengin olan maydanoz cildin günlük C vitamini ihtiyacını karşılar ve vücuttaki toksinlerin temizlenmesini sağlar. Günlük olarak 4-5 tane fındık, ceviz, badem tüketerek cildinizin genç görünmesini sağlayabilirsiniz. Kuruyemişler sayesinde cildiniz parlak ve pürüzsüz görünür ve bakır, çinko, A, C, E vitamini ihtiyaçlarını karşılar. Ceviz içinde yer alan doymamış yağ asitleri, omega 3 yağ asitleri anlamında zengindir ve enerji verir. Yüksek düzeyde B vitamini ile ciltte oluşan ince kırışıklıkları da azaltır.