Bu şartı taşıyan her emekliye 18.000 TL! Emekli maaşı en az 10 bin TL olanlar dikkat

Emeklilik aylığı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber yayınlandı. Nakit ihtiyacı duyan emekliler için kaçırılmayacak bir imkan sunuluyor. Yapı Kredi Bankası, emekli müşterilerine yönelik olarak yapacağı 18.000 TL'lik özel ödemenin ayrıntılarını açıkladı.

Bu şartı taşıyan her emekliye 18.000 TL! Emekli maaşı en az 10 bin TL olanlar dikkat

Emeklilik geliri alan bireyler için heyecan verici bir gelişme duyuruldu. Nakit desteğine ihtiyaç duyan emekliler için büyük bir fırsat sunulmakta. Yapı Kredi Bankası, emeklilere yapılacak 18.000 TL tutarındaki promosyon ödemesi hakkında bilgi verdi. Emekliler tarafından ilgiyle izlenen bu promosyon ödemeleri hakkında açıklamalar sürüyor. Banka, emekli maaşını kendilerine aktaran müşterilere 18.000 TL bonus ödeme yapacağını duyurdu. Kampanyanın son günü olan bugün, katılım şartları ve diğer detaylar hakkında bilgilendirme yapıldı.

emekli promosyon

Emekli Promosyon Fırsatı İçin Son Gün

Emekli vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı. Yapı Kredi Bankası, 28 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında emekli maaşını bankalarına taşıma sözü verenlere 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca, iki adet fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 1.000 TL, ilk defa kredi kartı çıkartan ya da mevcut kartlarıyla 1.000 TL'lik alışveriş yapanlara 1.000 TL ve Yapı Kredi Mobil uygulamasını ilk kez kullanacaklara 1.000 TL ekstra ödül verilecek. Böylece toplamda 18.000 TL'ye varan bir promosyon fırsatı sunulmuş oluyor.

Emekli vatandaşlar, banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan Yapı Kredi Mobil, internet bankacılığı veya müşteri hizmetleri üzerinden emekli maaşlarını Yapı Kredi'ye aktararak promosyon için taahhütte bulunabiliyorlar. Yapı Kredi ile daha önce çalışmamış emekliler de, e-Devlet aracılığıyla maaş transfer işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Bu konuda bilgi veren Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bankanın 'sınırsız hizmet' ilkesiyle müşterilere en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.