Süleyman Soylu'nun POMEM Polis Alımı Açıklamasındaki PÖH Detayı 2019

Polis Akademisi, PÖH eksiği araştırmasında sona geldi. 81 İlde yapılan eksik taramasından sonra teşkilatın ihtiyacı olan PÖH sayısı şekillenmeye başladı. Bakan Soylu 'nun 15 bin polis alımı açıklaması da bunun habercisi. İşte kamubulteni.com 'un özel değerlendirmesi ve özel harekat alımında son bilgiler.

Süleyman Soylu'nun POMEM Polis Alımı Açıklamasındaki PÖH Detayı 2019

15 bin PÖH alımı açıklamasında PÖH detayı.

Süleyman Soylu geçtiğimiz gün 15 bin polis alımı müjdesi vermişti. Birçok haber sitesi , 15 bin polis alımının 24. dönem POMEM kapsamında yapılacağını yazdı. Ancak kamubulteni.com olarak yazdığımız haberimizde, 15 bin yeni alım değil, 23. dönem POMEM kapsamında yapılan alımın sayısının 15 bine çıkarıldığını yazmıştık. İlgili haber için Tıklayın

Bu haberimiz sonrası Süleyman Soylu 'dan açıklama geldi ve Bakan Soylu, haberimizi doğrulayarak 15 ibn polis alımının 23. dönem POMEM kapsamında olduğunu söyledi. Soylu, önümüzdeki günlerde sonuçlar açıklanacak ve 15 bin polis Mart ayında eğitime alınacak dedi.

POLİS ALIMLARINI EN DOĞRU ADRESTEN TAKİP EDİN

EGM polis alımlarını en doğru yerden ve anlık takip etmek için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve aşağıdaki linkten İnstagram hesabımızı takip edin.

Memur-polis alımları ve eğlenceli paylaşımlar. İnstagram hesabımız için TIKLAYIN

15 BİN POLİS ALIMINDA PÖH DETAYI

Süleyman Soylu 'nun 15 bin polis alımında PÖH iddiası iddiası gündeme geldi.

Bilindiği üzere Süleyman Soylu , 1 ay önce PÖH alımı açıklaması yapmıştı. Soylu, kadın adaylara sözü olduğu ve Polis Akademisine PÖH alımı için talimat verdiğini söyledi. İlgili haber için TIKLAYIN

Bakan Soylu 'nun talimatı sonrası Polis Akademisi, özel harekat polisi eksiği için çalışma başlatmıştı. Edinilen bilgilere göre çalışmalarda sona gelindiği (Sayının kaç olduğunı öğrenemedik. Ancak 5-6 bin civarında PÖH alımı bekleniyor.) öğrendik.

Normal şartlarda 24. dönem POMEM kapsamında 10 bin polis alımı yapılacaktı. Ancak PÖH alımının gündeme gelmesi ile 23. dönem POMEM'de polis sayısı 15 bine çıkarıldı. Bu nedenle bir sonraki dönem PÖH olarak yapılabilir.

Siz de CİMER ve İçişleri Bakanlığı ile Polis Akademisine göndereceğiniz mesajlarla 24. dönem POMEM 'in PÖH olarak yapılması talebinizi iletebilirsiniz.

PÖH ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN