TÜBİTAK'a Araştırmacı ve Teknisyen Alımı Yapılacak ! Başvuru Genel ve Özel Şartları

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik ARaştırma Kurumu Başkanlığı'na 60 personel alımı için başvuru işlemleri 27 Mayıs ile 17 Haziran 2020 tarihleri arasında alınacak.

TÜBİTAK'a Araştırmacı ve Teknisyen Alımı Yapılacak ! Başvuru Genel ve Özel Şartları

TÜBİTAK'tan '60 personel istihdam edilecek' başlığı altında yayımlanan resmi duyuruda, BiLGEM'e araştırmacı ve teknisyen alınacağı kaydedilirken, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarıın dikkatle incelemeleri gerektiğine yer verildi.

YENİ MEMUR ALIMI HABERLERİ ART ARDA YAYIMLANDI. SADECE İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

Resmi duyuruda, "TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİ (BİLGEM) İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (İLTAREN) BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR." ifadeleri görülürken, başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar aşağıdaki gibi oldu: 

Başvuru sürecine ilişkin de duyuruda çeşitli bilgiler yer alırken, resmi duyuruda, "Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir." ifadeleri görüldü.