AFAD 648 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Neden Açıklanmıyor!

Başvurusu aylar önce yapılan AFAD 648 Personel Alımı sonuçları halen açıklanmadı. Başvurusunu yapıp bekleyen vatandaşlar meraklı gözlerle sonuçların açıklanmasını bekliyor.

AFAD 648 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Neden Açıklanmıyor!

Uzun zamandır beklenen AFAD 648 personel  alım başvurusunun sonuçları henüz açıklanmadı.Yaklaşık 7 aydır başvursunu yapıp bekleyenler artık önlerine bakıp bir yol çizmek için AFAD'IN açıklama yapmasını bekliyor.


AFAD'ın aylar önce yayınladığı bir ilanda daha fazla personel alınacağını açıkladı.Toplam 648 personel alımı için  başvurular yapıldı  ve başvurular  yapıldıktan  sonra sonuçlar beklenmeye başlandı.Seçim aşamalarından sonra 7 aylık bekleyiş henüz bitmiş değil. Sınav sonuçlarını bekleyen ve görevlerine devam etmek isteyen personeller AFAD'ın sonuçlarını kamuoyuna duyurmasını ve kazanan adayların listesinin açıklanmasını istiyor.


"AFAD 648 Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları! Beklenti Arttı T.C. İçişleri Bakanlığı, Afet ve Acil Durum “AFAD” Yönetimi Başkanlığı tarafından sözlü sınavları Mart ayında gerçekleştirilen 648 sözleşmeli memur alımı mülakat sonuçları bekleniyor. Adayların beklentisi arttı. AFAD 7 aydır sonuçları açıklamadı mağdur olduk biran önce açıklanması için haber yaparmısınız" diyen adaylar, hayatlarına yol vermek, hayatlarını artık bir düzene sokmak için AFAD'ın bu açıklamasını  meraklı gözlerle bekliyor.  Ancak AFAD'ın bu konuda  sessizliğini koruyor..