Zor Hadi İpucu "Dünyayı değiştirebilmek için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir" Sözü Kime Ait?

Hadi 21.30 ipucu sorusu yayımlandı. Zor Hadi 'nin ipucu sorusunda "Dünyayı değiştirebilmek için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir" sözü kime ait sorusu soruldu. İşte sorunun cevabı.

Zor Hadi İpucu "Dünyayı değiştirebilmek için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir" Sözü Kime Ait?

Zor Hadi ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefonlar üzerinden oynanan bilgi yarışması uygulaması Hadi, bu akşam saat 21,30 'da zor yarışması ile yapılacak. Zor Hadi yarışması için geri sayım devam ederken Hadiciler, ipucu sorusunu ve sorunun cevabını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni olarak Hadicilere 21.30 yarışmasının ipucu sorusunun cevabına haberimizde yer verdik.

Güzel ve Sempatik sunucular Müge Boz ile Merve Toy 'un sunumları ile akıllı telefonlarda canlı olarak yayımlanan gerçek para ödüllü Hadi, her gün saat 20,30 'da, buna ek olarak hafta içi saat 12,30 'da, Çarşamba günleri saat 21.30 'da yapılan yarışma ile on binlerce TL para ikramiyesi dağıtılmaktadır.

Yarışmacılara 12 soru sorulur ve bu soruların tamamına cevap verilmesi istenir. 12' de 12 yapan Hadiciler arasında o yarışmasının büyük ödülü eşit olarak dağıtılır. He gün yüz binlerce kişinin oynadığı Hadi, Çarşamba günleri yapılan zor yarışmasında katılımcılara daha fazla para ödülü vermektedir.

Zor Hadi 'de tüm soruların zorluk derecesi fazladır. Zor Hadi 'de tüm soruları bilen kişi sayısı az olduğundan dolayı kişi başına daha fazla para ödülü verilir. Zor Hadi 'de rekor ödüller kişi başına 20 bin, 10 bin 7 bin TL gibi ödüllerdir.

ZOR HADİ 'NİN İPUCU SORUSU YAYIMLANDI

Zor Hadi saat 21,30 'da yapılacak. Zor Hadi 'de ipucu sorusu az önce yayımlandı. Hadi 'nin İnstagram adresi üzerinden yayımlanan ipucu sorusunda şu ifadelere yer verildi:

Güney Afrika uzun yıllar boyunca Apartheid adı verilen sert ve ırkçı ayrımcılık sistemi ile yönetilmiştir. Bugünkü ipucumuz bu rejimi ortadan kaldıran, tarihe adını hiç unutulmayacak şekilde yazdıran bir liderden geliyor. "Dünyayı değiştirebilmek için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir" sözü kime aittir?

İPUCU SORUSUNUN CEVABI

Yayımlanan ipucu sorusunun cevabı: 

Hadi İpucu soruları, cevapları ve joker kodlarından haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN