Türkiye'nin Konuştuğu Avukatla İlgili Flaş Açıklama!

Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden birisi haline gelen Avukat Fatma Begüm Kaçmaz ile ilgili önemli gelişme. İstanbul Baro Başkanı, Fatma Begüm Kaçmaz ile ilgili Yönetim Kurulu'nun toplanarak karar aldığını duyurdu.

Türkiye'nin Konuştuğu Avukatla İlgili Flaş Açıklama!

Türkiye'nin Konuştuğu Avukatla İlgili Flaş Açıklama,

Sosyal medya hesabından 'Adliyede bir gün' notuyla paylaştığı video ile Türkiye'de tartışmaların odağı haline gelen avukat Fatma Begüm Kaçmaz için İstanbul Barosu'nun harekete geçtiği öğrenildi.  Sosyal medya hesabından 'Adliyede bir gün' notuyla paylaşımda bulunan Fatma Begüm Kaçmaz, diğer avukatların tepkisini çekmiş, bazı avukatlar İstanbul Barosu'na konuya ilişkin yaptırım çağrısında bulunmuştu.

Sosyal medyada kısa sürede en çok tartışılan konulardan birisi olan videoda, Fatma Begüm Kaçmaz isimli avukatın lüks yaşantısını sergilemek için avukatlık mesleğini kullandığı eleştirileri ayyuka çıkmış, avukatlık mesleğine yakışmayacak hareket olarak nitelendirilmişti. İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, konuya ilişkin kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir. Daha fazla yorum amaca hizmet ediyor" denildi. Av. Gökhan Bozkurt, sosyal medya hesabından ilgili videoyu paylaşmış ve, "Mesleği rezil edenlerde bugün! A 101 gibi, BİM gibi çoğaltın daha fakülteleri. Sanırım İstanbul Barosu'na kayıtlıymış" demiş ve İstanbul Baro Başkanını etiketlemişti.