Şartlı Ceza İndirimi, EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklamaları Art Arda Geldi

Kamuoyunca Af Teklifi olarak bilinen şartlı ceza indirimi konusunda beklentiler sürerken, 3600 ek gösterge ve EYT 'de iktidar ve muhalefet partilerinin gündeminde.Milliyetçi CHP Genel Başkanı, Hareket Partisi Genel Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkanlarından EYT düzenlemesiyle ilgili art art arda gelirken, 3600 ek gösterge için de tarih netleşmeye başladı. Hükümetin seçim vaatleri arasında yer alan 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca kişinin ikramiye ve maaşları düzenlenecek. İşte Son Gelişmeler

Şartlı Ceza İndirimi, EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklamaları Art Arda Geldi

Şartlı Ceza İndirimi, EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklamaları Art Arda Geldi 

Milliyetçi CHP Genel Başkanı, Hareket Partisi Genel Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkanlarından EYT düzenlemesiyle ilgili art art arda gelirken, 3600 ek gösterge için de tarih netleşmeye başladı. Hükümetin seçim vaatleri arasında yer alan 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca kişinin ikramiye ve maaşları düzenlenecek. İşte Son Gelişmeler... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , MHP'nin seçim vaatleri arasında yer alan kamuoyunca af teklifi olarak bilinen şartlı ceza indirimine ilişkin dün katıldığı canlı yayında 'Biz aftan ziyade şartlı ceza indirimi olarak kararlılığımızı sürdürüyoruz, bizde hiçbir düşünce rafta eskimez, çıkarmak için gayret gösteriyoruz. 360 küsür cezaevi var. Bunlara cevap verilmesi lazım. Cezaevi şartları çok iyi değil' ifadelerini kullandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesine ilişkin de konuşan Bahçeli, 'Bizim gündemimizde erken emekli meselesi vardır, parti programımızda da vardır. Şimdiki seçim arefesinde bunu istismar etmeye gerek yok. Türkiye'nin şartlarını olgunlaştırarak müşterek bir çözüm bulmaya gidilebilir' şeklinde konuştu.

YENİ DUYURULARI VE HABERLERİ KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR!

Yİ Parti Lideri '3600 Ek Gösterge ve EYT Konusunu Gündemde Tutacağız'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün katıldığı canlı yayında 3600 ek gösterge konusunda hükümete eleştirilerini sürdürürken, Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda MHP'nin tutumunu eleştirerek, verilen sözleri tutmadıklarını söyledi. İYİ Parti'nin EYT , 3600 Ek gösterge ve işsizlik konularını gündemde tutmayı sürdüreceğini söyleyen Akşener, bununla ilgili mecliste soru önergesi, düzenleme teklifleri vermeyi bırakmayacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı da EYT ve 3600 Ek Gösterge Konusuna Değiniyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, seçim mitinglerinde 3600 ek göster ve emeklilikte yaşa takılanlar konusuna sık sık değinerek, hükümetin bu konuda adım atması gerektiğini söylüyor.

SAADET PARTİSİ LİDERİNDEN EYT TEPKİSİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da EYT konusunu sık sık gündeme getiren siyasi parti liderlerinden. Emeklilkte yaşa takılanlar konusunun dünyanın hiç bir yerinde eşi benzeri olmayan bir konu olduğunu söyleyen Saadet Lideri, "Emeklilik için yaşa takılanlar var. Adam emekli olmuş maaş alamıyor. Adam emekli olmuş sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor. Böyle bir mantık olur mu?. EYT’liler bize geliyorlar; ‘Biz derdinizi anlıyoruz ama, bu işi şuan muhalefette çözemeyiz, sadece dile getiririz’ diyoruz. Devlette diyor ki, ‘Para mı var ki yapalım biz bunu.’ Sen israf ederken, yolsuzluğa para ayırırken bana mı soruyorsun? Niye sen onlara ayırıyorsun da bu garibanların halinden anlamıyorsun? Hele de sigortalılar, daha önceden sigortalı olanlar. Dünyada ‘Yanlış kararlar madalya verelim’ denilse, zannediyorum ki bunlara verilir.“İşçiler bilir. Bunlar geçmişte bir kanun çıkardılar, ne kadar çok çalışırsan, emekli maaşın o kadar azalacak. Güler misin ağlar mısın? Olmaz böyle bir mantık olmaz. Bunlara da bir şeyler söylediğin zaman, ‘Paramız mı var?’ diyorlar. Adam köprüye parayı buluyor, hastaneye parayı buluyor, yola parayı buluyor, binayı yıkıp yerine yenisini yapmak için parayı buluyor. Saraylar da yapıyoruz. Şimdi artık saraylardan idare ediliyoruz" şeklinde konuştu.

Naci Bostancı 3600 Ek Gösterge Açıklaması

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti'nin seçim vaatleri arasında yer alan 3600 ek gösterge konusuyla ilgili geçtiğimiz gün değerlendirmelerde bulunmuş, düzenlemenin Nisan-Mayıs civarında meclise gelerek hayata geçirilebileceğini söylemişti. Bostancı, 'İnsanların 3600 ek göstergeyi bu kadar söylemelerin nedeni bir çıta atlama olarak görülmesinden bu kadar gündeme geliyor. Bunlar personel sistemi içerisinde değerlendirilecek konulardır. Nisan-Mayıs civarında bu gelişmeler yaşanır.' demişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA