Plajda Gelen Feci Ölüm!

Trabzon'da yaşanan feci olayda, halk plajına gelen 20 yaşındaki genç denize girmeden önce kıyıda bulunan elektrik direğine yaslandığı esnada çarpılarak hayatını kaybetti..

Plajda Gelen Feci Ölüm!

Plajda Gelen Feci Ölüm

20 yaşındaki gencin ölümüyle sonuçlanan feci olay Trabzon'da yaşandı. 

Elektrik akımına kapılarak can verdi

Gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde 20 yaşındaki Mustafa Uzun isimli genç Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait halk plajına geldi. Genç bir süre burada durduktan sonra plajda bulunan elektrik direğine yaslanmak istedi ve genç direğe değer değmez yere yığıldı. Gencin elektrik akımına kapıldığını anlayan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.Kısa süre içinde olayın yaşandığı plaja gelen ekipler, yaptıkları incelemede 20 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin cansız bedeni yapılan ilk yardım sonrasında morga kaldırılırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, konuya ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajı'nda 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür. İlk belirlemelere göre aydınlatma direğinden kaynaklanan elektrik kaçağı nedeniyle meydana geldiği değerlendiren kaza ve ölüm olayıyla ilgili olarak hem adli makamlarca soruşturma başlatılmış hem de Büyükşehir Belediyemiz tarafından idari soruşturma açılmıştır. Kazada vefat eden Mustafa Uzun kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."